top of page

Qui som...

“Nascut fruit de la il·lusió, la perseverança, la consciència i l’aprenentatge que dia a dia ens acompanya”

Espai Sacra ("sagrat", en llatí)  és una associació creada  a Terrassa per a realitzar treballs enfocats fonamentalment al creixement personal, a la salut i a l’expressió creativa de cadascú de nosaltres.

Treballem amb les persones des d’una perspectiva d’acompanyament i d’aprenentatge mutu i de forma continuada, amb classes i teràpies.

La nostra finalitat, a través d’aquest acompanyament, és millorar el benestar i la consciència a nivell integratiu de la persona: tant  des de l’aspecte emocional, mental i físic, com des de l'espiritual. 

Visió

Ser una comunitat de referència, amb professionals en l'àmbit de la cura per les persones, en especial, aquelles que es troben en Situació de Dificultat Temporal (SDT). Reconeguda per la seva mirada transversal en l'acompanyament a les persones, per le seva implicació en el desenvolupament espiritual, mental, emocional i físic de les persones i per la recerca permanent per aplicar el nivell d'excel·lència a totes les seves actuacions. Tot i això des d'una perspectiva de transparència, ètica i un excel·lent servei

Missió

Som una entitat amb una clara vocació d'acompanyament, emocional, espiritual i físic. Ens proposem de forma focalitzada en col·lectius en Situació de Dificultat Temporal (SDT), de forma que tots i cadascun dels integrants de la nostra associació, mantinguin una mirada, social, col·laborativa amb la resta de l'equip i sobretot d'obertura al creixement i evolució de les persones. Ens cuidem entre nosaltres per poder cuidar als altres.

Valors

mpatia, perquè per acompanyar en cada procés hem de posar-nos en el lloc de l'altre
inergies, perquè hi creiem profundament en les relacions simbiòtiques de totes les nostres àrees.
roximitat, perquè volem que les persones sentin que ens tenen a prop seu.
companyament, perquè formar part del procés de les persones, no vol dir interferir, sinó només acompanyar.
 I  nnovació, per la nostra permanent predisposició a trobar fórmules alternatives i projectes transversals per acompanyar a les persones​

olidaritat, perquè per poder rebre, abans s'ha de donar, per això col·laborem de forma econòmica, en més de 35 projectes socials.
cció, perquè entenem que els resultats només arriben, si som dinàmics i ens mou la curiositat
alidesa, perquè trobem que la condició indispensable per acompanyar, és fer-ho des de l'amor
especte, perquè entenem les relacions d'igualtat, sense posicionaments jeràrquics
cceptació, perquè pensem que els esdeveniments s'han d'experimentar des de l'acceptació, no des de la resignació

Coneix els/les voluntaris i voluntàries
Organigrama Espai Sacra 2023 v.3.0.jpg
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
bottom of page