top of page

IOGA EMBARASSADES

Duració classe

60 minuts

Sobre la pràctica...

Cada vegada me n'adono més de la importància del ioga i la meditació durant l'embaràs i l'eina tan important que és.

Com a mare de dues criatures, ho he vist en la meva pròpia experiència. La mobilitat i flexibilitat de la pelvis, tenir el sòl pelvià tònic i flexible alhora, una esquena sana, forta i flexible, la ment clara i forta, són algunes de les coses més rellevants per al part. I tot això es treballa a través del ioga en l'embaràs i la meditació.

En definitiva, m'agradaria transmetre que les dones quan estan embarassades no estan malaltes, han de prendre algunes precaucions, però no viure amb por, ja que la por tensa i no relaxa. La pràctica de ioga durant aquests mesos us permetrà viure un embaràs conscientment, creant amb la pràctica un espai d'observació per connectar amb les sensacions i canvis que s'experimenten al teu cos i reconèixer les emocions que puguis sentir. Practicar ioga sempre és segur durant el teu embaràs si ho practiques des de l'escolta interna i adaptant-ho a les necessitats del moment. T'ajudarà a connectar amb el teu cos i el teu nadó, parar el món un moment per sentir i estar.


Cada classe té una intenció i mou una energia concreta vinculada amb el moment de l'embaràs on ets. La seqüència de cada classe té sentit: comencem obrint l'espai, activem el moviment d'energia al cos i treballem amb aquesta energia en diferents direccions. Després ens relaxem per integrar el que hem viscut i, gràcies a la meditació, afermem a la nostra ment conscient el nou estat generat per, finalment, tancar l'espai.

Professors/res

Eva Sancho

bottom of page