top of page

IOGA IYENGAR

Duració classe

60 i 90 minuts

Sobre la pràctica...

El ioga Iyengar® en mètode de pràctica de ioga, creat per Sri B.K.S. Iyengar. A través de les postures i de la respiració, es treballa amb la consciència per tal de desenvolupar-la i expandir-la sobre el cos esquelètic-muscular, però també sobre el cos emocional i energètic.


Progressivament, desplegant la nostra intel·ligència, podrem observar com millora la nostra forma i salut en general. No tan sols aconseguirem una ment més centrada, sinó també més calmada i serena.

És un art que dona els seus fruits, però aprendre'l suposa esforç i dedicació. Cal implicació i intensitat en la pràctica, per tal que la ment pugui penetrar amb intel·ligència dins l'asana (presència dins la postura) i en el pranaiama (regulació conscient de la respiració).


Realitzant tots els aspectes del ioga es pot arribar a connectar amb la nostra Essència més profunda. Aquesta és la finalitat per la qual va ser creat el ioga.Precisió dels aspectes tècnics -> El cos és considerat com el temple de l'ànima. Aquesta precisió serveix per viure millor dins les postures. Per això també, si cal, es fan servir suports.


Temps de permanència -> Per donar temps a aprofundir i obtenir efectes reals en les postures.


Ordre de les seqüències -> Per aconseguir el propòsit de la classe, però sempre mantenint un equilibri.

Professors/res

Núria Marín

bottom of page