top of page
Alba Josa

“ A través de l’escolta activa i el no-judici, es genera un espai de confiança que permet que el propi organisme desplegui la seva capacitat d’autoregulació i sanació. "

Alba Josa

BIODINÀMICA CRANIOSACRAL - SHIATSU

Des de ben joveneta m'ha cridat l'atenció el món de les teràpies alternatives. Vaig començar investigant sobre la fitoteràpia i aplicant-la en mi quan tenia algun malestar. Sempre m'ha funcionat i donat bons resultats, així que a poc a poc, em vaig anar introduint més i més en aquest àmbit: meditació, ioga, relaxació, teràpies, etc.


Després de provar sort a la universitat com a educadora social, vaig veure clarament que no era la meva vocació. Buscava un estudi dirigit cap al món de la salut, i em vaig graduar en nutrició i dietètica.


Durant la mateixa època, vaig descobrir el món de les teràpies manuals, començant amb un curs sobre Reflexologia Podal. El treball manual em va fascinar i connectar amb parts de mi que desconeixia, així que amb ganes de continuar, vaig formar-me en terapeuta de Shiatsu a l'institut internacional de Barcelona.


He estat treballant durant més de deu anys aplicant tractaments de shiatsu, una eina que em va obrir al món de la medicina xinesa, i a una visió totalment diferent sobre el funcionament del cos humà.


Després d'uns anys, vaig conèixer la Kinesiologia emocional de la mà de Francesc Marieges, i després de fer la seva formació, i amb ganes d'aprofundir més, vaig complementar-la amb la formació de Kinesiologia Global amb Jaume Valls.


Tot just havia acabat la formació en Kinesiologia, i per sincronies de la vida, durant una xerrada al mateix centre on impartia la formació, vaig conèixer la Biodinàmica craniosacral. Temps enrere havia fet la formació en teràpia craniosacral, però la biodinàmica era diferent... Em va impressionar! De sobte vaig trobar una tècnica que connectava de forma directa i profunda amb la meva visió de salut i de com acompanyar a les persones en el seu procés de millora.

Em vaig formar en Contacte Biodinàmic amb Alfons Molina, i em va obrir les portes a una nova forma d’acompanyar a les persones i a aprofundir en el meu procés personal.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

50 €

TESTIMONIS

No coneixia aquesta tècnica. Sempre he pensat que un treball corporal, normalment havia de ser intens per aportar benestar. Després de diverses sessions, treballant diferents problemes físics i emocionals, he vist els magnífics resultats. Les sessions d'Alba, són subtils i alhora profundes. Li agraeixo la seva sensibilitat per treballar qualsevol problema, el respecte per l'escolta del cos i la comprensió de com treballar cada situació. Estic molt content d'haver trobat una terapeuta tan professional.

                              - Jose A. C.

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page