top of page
Esther Amorós

"La vida és un harmoniós equilibri on la coherència amb un mateix és bàsica perquè així sigui. Tenir cura de nosaltres mateixos; del nostre cos, de la nostra ment, per connectar amb el que som i poder donar al món la nostra millor versió."

Esther Amorós

DRENATGE LIMFÀTIC

Sóc una persona curiosa, encara que des de sempre m'havien interessat els temes relacionats amb la salut i la biologia humana, la vida em va portar a estudiar la carrera enginyeria tècnica química, que em va aportar estructura i més tard una base per altres coneixements que m'han apassionat.


Quan vaig ser mare l'interès per la salut, la cura i el benestar va ressorgir amb més força, l'alimentació es va posicionar prenent molta més importància, a partir d'aquí van venir un degoteig de formacions per anar ampliant els meus coneixements. He estudiat Naturopatia, Reflexologia podal, Flors de Bach, Quiromassatge, Aromateràpia, Drenatge Limfàtic Manual (m.Vodder), Reiki, Gotes de pluja (amb olis essencials), Tapping i el Biomagnetisme, totes les tècniques es complementen molt bé entre elles.


La meva proposta és acompanyar a persones que se sentin congestionades física o mentalment, donant eines al cos perquè restableixi el seu propi equilibri natural. Partint del DRENATGE LIMFÀTIC per alliberar-nos del que el nostre cos ja no necessita, he anomenat el que faig com a "Teràpia d'alliberament" on combino el DLM amb el biomagnetisme i els olis essencials.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

55 €

TESTIMONIS

Sóc la Paqui i tinc 52 anys des de fa temps porto una càrrega personal i emocional que ha provocat la situació que visc actualment, tinc HTA, atacs d'angoixa. En les sessions amb l'Esther i la combinació dels imans i el tapping de seguida noto molta relaxació, molta pau i tranquilitat. Amb els olis sento millor els ánims.​

Sortint de la sessió és una passada com em baixa la tensió i encara estem amb el tractament per controlar i erradicar-ho. En general molt millor, més energía i alegría, positivitat.         

Moltes gràcies, Esther Amorós.

-  Paqui -

Tinc setze anys. Em vaig lesionar el peu patinant amb l'skate, em vaig donar un cop molt fort a la planta del peu, m'he lesionat moltes vegades, però mai m'havia lesionat de la forma que ho vaig sentir que ho vaig fer aquest cop, és a dir el peu doblegat per la meitat.

Tenia tot el peu esquerre inflat com una pilota, em feia molt mal i no podia recolzar gens de pes sobre d'aquest, en aquell moment em sentia molt frustrat i desmotivat, ja que no podia fer res i semblava que anava per un termini de temps molt llarg de recuperació i hauria de perdre el curs d'esports que cursava.

Per solucionar-ho vaig practicar Taiping i diverses sessions DLM a part del tractament diari amb imans terapèutics, al cap de cinc dies ja tenia el peu gairebé normal, ja no tenia gairebé inflamació i ja podia recolzar pes sobre el peu. A la setmana em sentia molt bé tot i que no estava recuperat del tot, però no pensava ni de broma estar com estava al cap d'una setmana de lesionar-me.

Jo crec que si no m'hagués aplicat totes les tècniques i remeis els quals vaig utilitzar no estaria en aquell estat tan bo ni somiant-ho.

Gràcies, Esther Amorós, estic molt bé.

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page