top of page
Pablo Segura

"La teràpia Gestalt per l’autoconeixement i l’alliberament del patiment, esdevé un procés tan beneficiós, que proporciona una empenta vital per aquell que decideix córrer aquest camí. Si és el teu desig, jo t’acompanyo."

Pablo Segura

TERÀPIA GESTALT

Em vaig formar com a Enginyer Tècnic Electrònic i posteriorment, quan ja treballava, vaig fer l'Enginyeria Superior en Organització Industrial i un Programa de Desenvolupament Directiu (P.D.D.). Després de catorze anys de treballar als departaments de Vendes, Màrqueting de Producte, Estratègia i Comercialització a empreses multinacionals, la vida em va proporcionar una sortida quan em van fer fora l'any 2011. A conseqüència, entro en una crisi existencial, professional i personal, que em força a buscar una sortida en concordança amb el que la meva ànima volia per a mi. Aquesta recerca fa que activi molt més la pràctica de Ioga que ja feia anys que practicava i començo amb la meditació i el creixement personal. Em formo per a professor de Ioga durant quatre anys a Barcelona. Continuo amb la formació per a Terapeuta Gestalt quatre anys més, també a Barcelona. També hi ha una part de formació que ha sigut autodidacta, a través de llibres, tallers i seminaris. Aquesta te a veure amb les tècniques de curació energètiques, les tècniques d'alliberament del trauma i bloqueig del cos i les tècniques mentals i espirituals.


Actualment, faig de professor de Ioga (físic i meditació), formador de professors de Ioga i com a terapeuta energètic, emocional i vital amb la base de la Gestalt, el Ioga i l'energia per al suport dels processos psicològics i per a l'alliberament dels bloqueigs emocionals als cossos físic, mental i energètic.

Si ets associat/associada d'Espai  Sacra tens un descompte a cada sessió

Preu per sessió:

60 €

TESTIMONIS

MATERIAL AUDIOVISUAL

bottom of page